SVENSKA FODER SVENSKA FODER GREJOR TILL OLIKA DJURSLAG
PAYSON BETALA MED PAYSON TRYGGT OCH SÄKERT
NAF RYTTARCOMPANIET TILLSKOTT FÖR HÄSTAR OCH UTRUSTNING

MAXI RICE 15 KG

Riskli pellets för tunna hästar. Musklernas utveckling. Uthållighet

 

VÄLKOMMEN TILL VÅR WEBBUTIK!

FODER OCH TILLBEHÖR TILL HÄSTAR LANTBRUKSDJUR OCH SÄLLSKAPSDJUR. UTRUSTNING FÖR HÄSTSPORT. FÖRNÖDENHETER TILL LANTBRUK OCH HOBBYODLARE. STÄNGSEL. HÄSTSKOR. KLÄDER FÖR ARBETE OCH HÄSTSPORT. 

ALLT FÖR DJURENS VÄLMÅENDE ÄR VÅRAT SIGNUM. SNABBASTE MÖJLIGA LEVERANSER OCH BÄSTA SERVICE OCH BEMÖTANDE ÄR VÅRAN LEDSTJÄRNA.

BLAND VÅRA LEVERANTÖRER FINNS SVENSKA FODER, NAF, CHIA DE GRACIA, WILLAB/ HANSBO, SCA m.fl.

HÄR KAN NI BESTÄLLA, VÄLJA FRAKTSÄTT OCH BETALNINGSSÄTT. DET GÅR ÄVEN BRA ATT BESÖKA VÅR GÅRD MED LAGER OCH EN ENKEL GÅRDSBUTIK MED FLEXIBLA ÖPPETTIDER. I WEBBSHOPEN KAN NI VÄLJA LEVERANSMETOD MELLAN FODERBUSSEN ( VÅR EGEN TRANSPORT MAX 10 MIL ) ELLER SKICK MED SCHENKER. VI HAR ÄVEN AVTAL MED DHL OCH BUSSGODS. OM NI FÖREDRAR NÅGON AV DESSA SÅ KONTAKTAR NI OSS FÖR PRIS. KONTAKTA OSS ÄVEN VID STÖRRE OCH SKRYMMANDE LEVERANSER SÅ FÅR NI PRISUPPGIFT.VID STÖRRE LEVERANSER SOM HELPALL ELLER STORSÄCK T.EX. VÄLJ FODERBUSSEN SOM FRAKTALTERNATIV SÅ ORDNAR VI MED FRI LEVERANS DIREKT FRÅN CENTRALLAGER.DETTA GÄLLER HELA LANDET. NI VÄLJER BLAND PAYSONS BETALALTERNATIV SOM KORT, MOBIL, INTERNETBANK, PAYSONKONTO, FAKTURA OCH DELBETALNING. UTANFÖR SHOPEN HAR VI SOM VANLIGT KONTANT, SWISCH ELLER FAKTURA. VÄLKOMMEN! HÄLSNINGAR MATS.

 

HOS OSS KAN NI ÄVEN KÖPA ELLER HYRA EN BIOLIGHT MASKIN. DEN ARBETAR MED RÖTT OCH INFRARÖTT LJUS OCH HAR EN OTROLIG EFFEKT PÅ DOM FLESTA SKADOR OCH SÅR. ÄVEN FÖREBYGGANDE BEHANDLING. FÖR HÄST OCH ANDRA DJUR OCH ÄVEN FÖR OSS MÄNNISKOR. KONTAKTA OSS FÖR MER INFO ELLER FÖR ATT BOKA EN KOSTNADSFRI DEMO.

BIOLIGHT Köp eller hyr en Biolight av oss. Kontakta oss!!

SPEEDWAY LINIMENT 0,5 L.

Bästa linimentet. Strykes medhårs med t.ex. en tandborste

EQUSANA ALFA OMEGA HELPALL

Mycket skonsamt och bra till fånghästar. 24 st.

FIBERGI SVENSKT KLASSISKT HÄSTFODER I FORM AV MUSLI
HIPPO SVENSKT KVALITETSFODER

1RACESHOE

Barfotaskon superlätt

STALLPELLETS HELPALL HÄMTPRIS

Stallpellets 60 säckar a 14 kg.